Angelini Misirkić (23), koja je snimila pornić sa fudbalerom Nenadom Jestrovićem (35), juče je oko noge stavljena elektronska narukvica, koju će nositi narednih devet meseci tokom izdržavanja kazne kućnog pritvora, saznaje „Alo!“.

Zaposleni u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija juče su oko 11 sati postavili elektronsku narukvicu sa daljinskim odašiljačem glavnoj akterki seks skandala sa poznatim fudbalerom kojom će se kontrolisati njeno kretanje u njenom stanu u Zemunu.
– Prvi osnovni sud Beogradu je u petak izdao nalog da se Misirkićevoj stavi elektronska narukvica, a ekipa je kod osuđene upućena juče ujutru. Nema nikavih problema jer postoji signal za praćenje u stanu Misirkićeve, tako da je posao brzo završen – objašnjava naš izvor.
Narukvice su stavljene i osuđenom „režiseru“ Filipu Stojanoviću (24) i Srđanu Dokmanoviću (24), koji će je nositi 10 meseci, kao i Danilu Jovanoviću (24), kome će oko zgloba noge da bude pola godine.

Četvoro optuženih priznalo je krajem februara da je ucenjivalo popularnog Jestrogola i nagodilo se sa tužilaštvom da zatvorsku kaznu služi kod svojih kuća. Prema optužnici, glavni „režiser“ filma je Stojanović, koji je za obećanih 40.000 evra unajmio „glumicu“ Misirkićevu da namami fudbalera u stan u kojem su prethodno postavili kamere. Od Jestrovića su tražili 200.000 evra, a potom 40.000 evra da u javnost ne bi pustili kompromitujući film. Misirkićeva je oko mesec dana lovila fudbalera šaljući mu provokativne poruke. Fudbaler je pristao da se nađu kada mu je mobilnim poslala sliku. Jestrović joj je sugerisao da „povede i neku drugaricu, pošto će doći s drugom“. Na snimku su zabeležene vruće scene Misirkićeve i dvojice fudbalera (ime drugog poznato redakciji). Da bi zaštitili Angelinu, ucenjivači su zamaglili njeno lice, koje je sve vreme „akcije“ prekriveno crnom mrljom. Ona je bila u seksi rublju, a na snimku se jasno vide Jestrović i drugi fudbaler sa Misirkićevom. Jestrovića je o snimku obavestila Misirkićeva, a on je predložio da ga otkupi. Stojanović je angažovao prijatelje Dokmanovića i Jovanovića da od fudbalera traže 200.000 evra za polučasovni snimak.

 

Oprostio im nameštaljku

Jestrović je ucenjivače prijavio policiji, koja ih je uhapsila prilikom primopredaje porno-snimka. Međutim, kasnije je izjavljivao da su optuženi montirali njegov lik u porniću, ali da neće da ih goni zbog toga jer „kao pravoslavac i hrišćanin ume da prašta“. On je, inače, prijatelj sa Stojanovićevom majkom. Jestrović se nijednom nije pojavio na suđenju, tako da su izostali premijera pornića i javno suđenje, a umesto njega dolazila je advokatica.

 

Ostavi poruku