Naslovna Vijesti Exit – kraj jedne priče?

Exit – kraj jedne priče?

0

Trojica osnivača i ujedno vlasnika brenda Exit, Bojan Bošković, Dušan Kovačević i Ivan Milivojev, održaće do sredine oktobra sastanak na kojem će glavna tema biti dalja sudbina festivala, prenosi novosadski “Dnevnik”.

U najboljem slučaju, kako je objavio “Dnevnik”, tok razgovora bi mogao da ide u pravcu inovacija i koncepcijskih promena, u drugoj varijanti – hoće li 14. izdanja Exita uopšte biti i ako bude hoće li se održavati na Petrovaradinskoj tvrđvi? Drugim riječima da li će možda nastaviti da se održava na nekom drugom, udaljenijem mjestu.
Ne želeći da komentarišu tačnost saznanja “Dnevnika”, Kovačević i Milivojev su u odvojenim izjavama iznijeli lične stavove u pogledu mjesta i daljeg održavanja Exita. Novi Sad ili ništa, ukratko rečeno.

“Exit je organski vezan za Tvrđavu, kao što je povezan ali i bitan za Novi Sad i Srbiju. Konačno je obezbedio povoljan imidž Srbije u svetu, a sredstva koja država ulaže u festival se višestruko vraćaju. Prema podacima USAID-a, tokom festivala pre dve godine u Novom Sadu je potrošeno 15 miliona evra”, rekao je Kovačević.

“Exit je Novi Sad i tako je jedino moguće”, rekao je Milivojev za “Dnevnik”.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version