Низ непријатних ситуација у табору хрватске рперезентације никако да се прекине. Овога пута, све очи су упрте у Данијела Прањића који се опростио од репрезентације јер је у исту позван фудбалер Динама Самир. И само позивање новог Бразилца у национални тим изазвао је доста буре у хрватској јавности.

Ситуација у табору хрватског националног тима никако да се смири. Немир је овог пута изазвао фудбалер Спортинга Данијел Прањић који је одлучио да напусти национални тим након што је Игор Штимац послао позив Бразилцу Самиру.

Несташни фудбалер загребачког Динама дебитоваће у дресу „ватрених“ у предстојећим квалификационим мечевима за Светско првенство. Ово је била, чини се, кап која је прелила чашу кад аје у питању некадашњи фудбалер минхенског Бајерна и Херенвена.

Прањић је био изостављен са списка за мечеве са Македонијом и Белгијом, а како више неам места за њега ни за октобарске дуеле, одлучио је да се опрости од дреса репрезентације своје земље.

„Стварно немам ништа протим дечка, не познајем га, одличан је играч, али не могу да прихватим начин на који се све то ради. Тешко ми је то да кажем, али више нећу играти за репрезентацију. Пошто ме је селектор изоставио са претходним утакмица, рекао сам себи да ако позову Самира, то ће бити тачка на којој ћу преломити одлуку која се у мени кува  због незадовољства свиме што се догађа око репрезентације“, изјавио је Прањић.

Прањићева одлука представља најновију епизоду у крајње хаотичном ситуацију која прати хрватски тим од када је на клупу сео Игор Штимац.

Ostavi poruku