Судски процес између Емира Хаџихафизбеговића и Гоге Секулић, која је пресавила табак јер ју је босански глумац јавно назвао дрољом, како „Ало!“ сазнаје, ових дана би требало да буде окончан!

Ову информацију потврдила нам је и сама фолк певачица, која је на суду затражила милионску одштету.

– Тужила сам Емира, имам снимак, све доказе, тако да се неће извући. То му није требало. Тема је била српска естрада! Вређао је Цецу, Јелену Карлеушу и друге, а мене је баш поткачио. Када могу Босанци и Хрвати код нас да наступају, у чему је проблем што ми код њих одлично пролазимо – рекла је певачица.

– Шта ја могу што ме омладина у Босни и Хрватској воли и што пева моје песме – лаконски је завршила она.
Подсећања ради, Хаџихафизбеговић, шармантни Американац који је у филму „Хајде да се волимо 3“ био лудо заљубљен у Лепу Брену, прошле године је на хрватској телевизији оптужио Србију да пласира Босни духовну порнографију!

– Србијанске дроље заводе Бошњаке, који се онда одају алкохолизму. Из Србије нам се сервира духовна понографија, која се лансира преко телевизије. Србијанске певачице заводе младе људе који се одају алкохолизму, због чега долази до масовних туча, па чак и до убистава. Ја мислим да су оне дроље јер чим она дође и каже како воли да пева без гаћица, Гога Секулић, а нека друга да попије литар алкохола, то је за мене дроља и остаће дроља! Има њена изјава у новинама: „Не волим да носим на концерту гаћице“, и воли да попије литар алкохола у току концерта, ја тако и дан-данас мислим – рекао је глумац, који је турбо фолк прогласио начином живота.

– Ја мислим да је турбо фолк добро осмишљен пројекат и матрица преко које се много више ушло у Босну него у Хрватску и да је то матрица по којој се живи. То није песма, то није Цеца Величковић – нагласио је Хаџихафизбеговић, кога је водитељ питао због чега генерализује, па се глумац мало исправио:

– Мислим и на босанске дроље, ако има босанских певачица, мислим муслиманки које воле да певају без гаћица и да попију литар алкохола на концерту, онда су и оне дроље, босанске дроље – појаснио је Емир, кога је водитељ подсетио на улогу у филму са Лепом Бреном, најпознатијом фолк певачицом бивше Југославије.

– Није то турбо фолк. То нема везе са турбо фолком. Мени је криво што се неки врло племенити певачи мешају са турбо фолком – рекао је Емир.

 

Ostavi poruku