Курир открио идентитет две женске особе које су биле у друштву Ненада Чанка док је тукао Павла Лешановића – реч је о Данијели Бојић и Алиси Масловар из Београда, од којих ниједна није двадесетогодишњакиња.
Ненад Чанак, лидер ЛСВ, који је у ноћи између суботе и недеље с два пријатеља претукао Павла Лешановића, то није урадио, како је сам тврдио, да би заштитио своју двадесетогодишњу братаницу!

Братанице нема

Како Курир сазнаје, Чанак је те ноћи био у друштву Данијеле Бојић и Алисе Масловар, две девојке које живе и раде у Београду. Ниједна од поменутих девојка није, како их је Чанак описао, „двадесетогодишња братаница“. Напротив. Бојићева је менаџер продаје и има 31 годину, док до Алисе Масловар нисмо успели да дођемо, али сазнали смо да има 40 година.

Бојићева јуче није желела да говори за наш лист. Пошто смо је позвали и представили се, рекла нам је да је на послу и да не може да разговара.

– Позовите касније, на послу сам и не могу да причам – рекла је кратко.

Ни у другом покушају да чујемо њену страну приче нисмо успели јер нам је спустила слушалицу. Данијела Бојић касније се ипак јавила Куриру, али, и не саслушавши наше питање, упорно је понављала: „Немам коментар“ и прекинула везу.У биографији коју смо нашли на интернету Бојићева је себе описала као изузетно мотивисану, флексибилну, динамичну, амбициозну, професионалну и вредну особу. Навела је да воли спорт, књиге и кинематографију, као и да је учествовала на неколико трибина посвећених болестима зависности (дрога, алкохол), те да је добровољни давалац крви.

Чанак ћути

Коментар Ненада Чанка на ова сазнања нисмо добили.

Подсетимо, и Лешановић је тврдио да Чанак те ноћи није био са братаницом, него са две девојке.

Ево шта је радила права Чанкова братаница

Да Чанкова права братаница (Сара Чанак, прим. аут.) није учествовала у овом инциденту, може да посведочи и чињеница да је у јутарњим часовима дан после инцидента на свом Твитер профилу написала како је пред њом „диван сунчан дан за шетњу“.

 

Верзије догађаја

1. Појма немам о чему се ради.
2. Сад сам укључио телефон и комп и видео овај циркус… Свашта…
3. С једним господином сам имао расправу за столом. Одвезао сам рођаке, вратио се и срео тог човека у возилу. Био је алкохолисан. Покушао сам да разговарам с њим, али то је било немогуће, а притом је и пао.
4. Нападао ми је братаницу, ал’ га нисам тукао.
5. Девојка због које је избио неспоразум је ћерка мога брата…
6. Непознати човек је вређао мене и моју братаницу. Извукао сам га из кола, бацио штап у страну и почео да га тучем песницама.
7. Ову верзију догађаја још чекамо.

 

Ostavi poruku