Представници Рафинерије уља Модрича уручили су спортску опрему члановима модричког Клуба „МД клинци“, који окупља дјецу узраста од седам до 12 година.Према уговору о спонзорству, Рафинерија уља Модрича ће у наредном периоду финансијски и донацијама у спортској опреми помоћи рад овог клуба који окупља око 180 дјеце.
„Циљ Клуба и генералног спонзора је подстицај дјеце млађег школског узраста на спортске активности“, рекао је Срни главни тренер Клуба „МД клинци“ Горан Тадић.

Тадић је додао да су дјеца узраста од седам до 12 година најосјетљивија и, уколико се правилно не баве физичким активностима, лако могу да деформишу тијело.

Он је рекао да је циљ да се укључи што већи број дјеце са којима у овом клубу од његовог оснивања 2010. године раде четири професора физичког васпитања.

„Рафинерија уља Модрича је раније спонзорисала рад клубова који окупљају кадете и сениоре. Овај пут смо се опредјелили да спонзоришемо рад дјеце најмлађих узраста коју окупља Клуб `МД клинци`“, рекао је руководилац у Рафинерији Боро Ракић.

У оквиру синоћње манифестације, која је одржана у сали Основне школе „Сутјеска“, под називом „Створимо здраве навике“, више од 150 дјеце је радило вјежбе.

Ostavi poruku