Поп дива Јелена Карлеуша, која је недавно изазвала много коментара када се у споту за песму „Со“ појавила потпуно нага, одлучила је да се на неко време повуче и одмори у загрљају супруга Душка Тошића, који игра у Турској. Она је тако јуче са ћеркама Атином и Ником отпутовала у Истанбул, а одатле у Анкару, где их је сачекао фудбалер.

Како смо сазнали од извора блиског певачици, разлог што се раније није одлучила да отпутује је то што је чекала да њен супруг нађе одговарајућу кућу.
– Јеца је тек јуче отишла код Душка јер је чекала да се заврше коначни радови на кући коју су изнајмили за њих четворо. Реч је о раскошној вили са великим двориштем. Девојчице су се много обрадовале одласку јер ће сада више времена проводити са Душком, а и Јелена ће им се у потпуности посветити. За десетак дана ће отпутовати у Беч, где има наступ, а затим се враћа у Турску. Она планира да се у Београд врати када се добро одмори како би снимила спот за нумеру „Содома и Гомора“. И Јелена и Атина и Ника су на први поглед одушевљене Турском и надају се да ће се што пре привићи на њихов други дом – рекао нам је близак извор певачици.

У жељи да сазнамо прве импресије ЈК о новом дому, позвали смо њену ПР службу, али до закључења броја нисмо добили одговор. Ипак, певачица је на свој „твитер“ профил већ поставила прву слику из престонице Турске.

 

Ostavi poruku