Иако је Холивуд далеко од нас, нашим јавним личностима попут Тијане Дапчевић и те како је близу, нарочито када је улепшавање у стилу звезда из фабрике снова у питању.

Тако је Дапчевићева недавно одлучила да оде на подмлађивање и затезање лица, које је хит међу филмским дивама, а резултате су приметили сви на журки Телевизије „Пинк”, где се певачица појавила први пут после интервенције.
– Урадила сам третман „холивудски сјај”, који подразумева подмлађивање и затезање коже путем убризгавања коктела витамина и лековитих супстанци иглицама у мезодерм. Након тога сам одрадила и мезотерапију тела, која уз промену начина исхране и редовну вежбу даје велике резултате. С обзиром на то да сам ово први пут радила и да је ово нехируршки фејс лифтинг, презадовољна сам. Лице ми је одмах добило сјај и затегло се – прича задовољно певачица и додаје:
– Поред тога, одлучила сам да променим режим исхране да бих се ослободила вишка килограма, а после само три месеца уз редовну вежбу успела сам да своју линију доведем на ону из девојачких дана – закључила је Дапчевићева.
Иначе, за ово улепшавање потребно је 6 до 7 третмана који се раде на сваких 10 дана и укупно могу да коштају и до неколико хиљада евра.
Но, срећа нема цену!

Ostavi poruku