Након осамнаест година поново ћемо уживати у догодовштинама главних јунака “Надреалиста”. Наиме, нови циклус популарног серијала почиње да се снима за месец дана и у току су припреме.
Од продуцента куће „Адреналин“ Светлане Дрињаковић сазнајемо да ће главне улоге тумачити: Неле Карајлић,Никола КојоВесна ТривалићЗоран ЦвијановићМилош СамоловКатарина Марковић, али да ће бити и пуноталентованих натуршчика.
“У ‘Надреалистима’ ће бити преко 200 улога. Серијал ће се снимати на преко педесет локација, а то је велика ствар. На пример, једна домаћа серија од двадесет епизода снима се на једанаест локација. ‘Надреалисти’ ће бити право богатсво и радње и дешавања. Аутентичност оваквог програма обезбеђује висок комерцијални ефекат, а у исто време култна репутација ‘Надреалиста’ гарантује, да ће у годинама које долазе, серија бити радо гледана и у свим својим репризама”, истиче Дрињаковићева.
Занимљиво је да је Неле Карајлић овог пута задужен и за сценарио, али и музику. Заједно са Милорадом Милинковићем Дебелим режираће “Надреалисте”. За сценографију биће задужен Дукан Раденковић, костиме ће осмислити Нена Миловановић, а директор фотографије је Душан Јоксимовић.
“Свака једносатна епизода ‘Надреалиста’ биће рађена у веома скупој продукцији. Снимаће се најбољим дигиталним форматом. Иначе, биће и доста студијског дела емисије, али ту су и коментари постојећих ситуација, односно, осврт на политичке актуелне догађаје. Свака епизода ће у себи имати засебну играну структуру која ће трајати петнаестак минута (као кратки играни филм) у којима ћемо видети позната глумачка имена”,  каже Дрињаковићева.
Нове “Надреалисте” гледаћемо најкасније до Нове године на „Првој“. Главни протагониста Неле поручио нам је да ћемо ускоро сви сазнати нашу непосредну будућност.

Ostavi poruku