Члан Главног одбора СНСД-а Александар Џомбић увјерен је да ће од 7. октобра Бијељина добити градоначелника који ће овом граду отворити нове перспективе, а то је кандидат ове странке Мирослав Миловановић.“Миловановић је човјек коме дајем пуну подршку, јер је ријеч о добром домаћину, одличном министру и човјеку који је одличан кандидат за којег сам сигуран да ће бити први градоначелник Бијељине“, рекао је Џомбић на предизборном скупу ове странке у бијељинској Мјесној заједници Лединци.

Џомбић је додао да ће Миловановић увијек имати његову подршку, те да ће бити спреман да у Бијељину дође кад год му то, као градоначелнику, буде потребно.

„Миловановић је способан да овом граду отвори врата нове перспективе, не само формално да Бијељина постане град на бази закона који је упутила Влада и усвојила Народна Скупштина Српске, него и да суштински направи промјене и да заједно направимо јачу Републику Српску и Бијељину“, поручио је Џомбић, који је и премијер Српске.

Кандидат СНСД–а за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић рекао је да ће мјештани Мјесне заједнице Лединци, која је највећа у Бијељини, први након 7. октобра осјетити децентрализацију општинске администрације.

„Овдје ће бити формирана прва мјесна канцеларија у којој ће сви становници ове мјесне заједнице да долазе и остварују своје потребе које је данас могуће остварити једино у центру града“, рекао је Миловановић и додао да ће се на тај начин олакшати рјешавање њихових административних потреба.

Он је истакао да ће на тај начин индиректно бити растерећен и саобраћај, чији је колапс узрокован урбанистичким нередом који постоји већ неколико година, а захваљујући актуелном начелнику и његовој администрацији.

Миловановић је позвао мјештане да у што већем броју 7. октобра изађу на изборе и свој глас дају промјенама.

Кандидат СНСД–а за одборника у Скупштини града Слободан Марковић поручио је својим суграђанима да локална управа мора бити сервис, а никако да служи само себи и интересима страначке врхушке.

„Бијељина је добила статус града, али јој морамо удахнути градски дух. Није наша Бијељина хипотека за кредит политичким хазардерима који се годинама коцкају нашим судбинама. Будите реални – изаберите боље, јер боље заслужујете“, нагласио је Марковић, који је и актуелни одборник и становник Мјесне заједнице Лединци.

Кандидат СНСД–а за одборника у Скупштини града Радосава Перић рекла је да ће се залагати за престанак расипања јавног новца, али и интензивно радити на јачању привреде.

„Социјално, материјално, у сваком погледу угрожени грађани биће приоритет у мом раду у локалном парламенту. Инсистираћу да се израде објективни и доступни критеријуми за расподјелу подстицаја у пољопривреди“, рекла је Перићева, која је и актуелни одборник и мјештанин ове мјесне заједнице.

На предизборном скупу у Мјесној заједници Лединци грађанима су се обратили и посланик у Народној скупштини Републике Српске Гаврило Бобар, као и Зоран Миљановић, борац ВРС-а и ратни војни инвалид.

Ostavi poruku