SHARE

Иако већ годинама ретко имамо прилику да је видимо у јавности, време за Драгану Мирковић као да је стало, а то је фолк звезда и показала пре неколико дана, када је за потребе новог спота за песму „Мили, мили“ заиграла пред „Београдском ареном“ као некада.

Иако не жели да о својој новој песми и читавом албуму који ће ускоро представити говори као о повратничком, јер то, како каже, звучи као некаква претња, за „Ало!“ је открила неке детаље.

– Не бих да говорим од свом албуму као о повратничком јер звучи као да тим својим повратком некоме претим. Али, истина је да четири године нисам снимила албум, али ипак сам својој публици поклонила три песме и трудила се да је не запоставим – започиње разговор са нама Драгана Мирковић и открива детаље са снимања новог спота.

– Када будете видели спот за песму „Мили, мили“, коју је написао Марко Николић, биће вам јасно да је било потребно много припрема. Поново сам заиграла и с обзиром на то да не волим да статирам, била сам раме уз раме са плесном школом „Стар денс“. Интерно смо спот назвали „Америка“, а у њему има много денсера, брејкера, па и бајкера. Данас ћемо доснимити неке кадрове код наше Телевизије „ДМ сат“, у чијој продукцији је и рађен спот – открива певачица и прича о разлозима због којих није одабрала Беч за екранизацију песме.

– Ја сам још увек везана за Београд, више него за било који други град, а и било нам је потребно много простора јер је на снимању било 45 играча.

SHARE

Оставите одговор