У животу можете имати јако досадан дан и да не предузмете ништа, или можете имати јако досадан дан и да ипак нешто покушате да промените нешто – рекао је јуче пред пуном двораном Сава Центра, Ник Вујичић, један од најпознатијих светских говорника. Препричавајући своје догодовштине, Ник је до суза засмејао публику причом о шали коју је направио у авиону Американ ерлајнса.
Вујичић се, наиме, један дан обукао као пилот и као што протокол налаже, дочекао путнике на том лету на самом улазу у авион.

– Добар дан! Добродошли! Ја сам ваш пилот данас и желим вам угодан лет. Данас по први пут испорбавамо најновију технологију и надам се да ћете уживати – рекао је Ник док су путници у шоку гледали у њега.

Већина њих је касније признала да их је обузео страх када су угледали да је њихов пилот особа без руку и ногу. На све то Ник их није штедео, па је у авиону признао, како има превелику трему И како је то први пут да управља правим авионом.

– Одушевила ме реакција једног човека који је прошао поред мене, погледао ме, а када сам му саопштио да сам ја пилот, прокоментарисао је “кул” и сео у авион као да није чуо ништа необично. Помислио сам, овај човек има много више вере него ја сам – испричао је Ник публици и навео да често збија шале са људима.

Тако му је једном пришло једно дете и питало га:

– Шта се теби десило? – на шта је Ник одговорио у једној речи, забринутог лица.
– Цигарете!

Ostavi poruku