Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je večeras da je samo velika politička partija, kao što je SNSD, mogla da vrati život u Mrkonjić Grad nakon rata.“Važno je da idemo zajedno dalje i ništa nećemo žrtvovati za mir“, rekao je Dodik na predizbornom mitingu u Mrkonjić Gradu pred nekoliko hiljada ljudi.

On je poručio da je politika SNSD-a jasna i da nikad nije bila usmjerena protiv nekog.

„To su bile politike odbrane našeg prava da odlučujemo o nama, da vratimo Mrkonjiću život i da ovaj divni grad bude na ponos svima vama“, rekao je Dodik.

On je poručio građanima da ih nikad neće izdati. „Cijenite nas po tome šta ostavljamo iza sebe, a ne po tome šta pričamo“, poručio je Dodik.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Mrkonjić Grad Divna Aničić ukazala je na prioritete budućeg rada, među kojim su otvaranje novih radnih mjesta i ulaganja u javne institucije.

„Naša je obaveza i unaprađenje saobraćajne i komunalne inFrastrukture. Prioritet su nam i mladi i napredni ljudi“, istakla je Aničićeva.

Ona je dodala da je privlačenje investicija strategija za otvaranje novih radnih mjesta.

„Nova investicija je vrijedna 30 miliona evra, a ulaže je italijanska kompanija koja će napraviti Fabriku u Bjelajcu i koja treba da zaposli 100 radnika. Naša nova radna mjesta su i u Fabrici tekstila `Mladost MG`, koju je Vlada kupila i predala u vlasništvo opštini“, rekla je Aničićeva.

Ona je dodala da će i dalje pomagati privrednim subjektima i poljoprivrednicima.

Nosilac odborničke liste SNSD-a za Skupštinu opštine Zoran Tegeltija kaže da ova stranka u Mrkonjić Gradu funkcioniše kao jedna porodica.

„Svi problemi sa kojim se susreću naše porodice su problemi naše stranke, zato smo stalno zajedno, zato mi u Mrkonjiću doživljavamo stranku kao porodicu“, rekao je Tegeltija i dodao da je mrkonjićki opštinski odbor jedan od najorganizovanijih opštinskih odbora SNSD-a u Srpskoj.

Na predizbornom skupu predstavljeni su i kandidati za odbornike.

Na tribinu su bili i potpredsjednici SNSD-a Nada Tešanović, Nikola Špirić i Igor Radojičić, te Srebrenka Golić, Željko Kovačević i Stanislav Čađo.

Ostavi poruku