Voditeljka najavila da će se „cela operisati jer je ružna“. U fazi sam kad mi sve na meni smeta. Da li se sebi dopadam ili ne, zavisi od toga na koju sam nogu ustala, kaže Olja.

 

Olja Crnogorac ponovo će biti domaćin emisije „Skandalozno“, koja će se emitovati na televiziji Hepi nedeljom u 22.30 sati. Za gledaoce priprema brojna iznenađenja, a potrudiće se da ugosti ljude sa zanimljivim životnim pričama. Svojevremeno je i ona bila akter brojnih afera. Spajali su je s mnogim bogatim muškarcima, a ona nikada nije želela da otkriva imena svojih partnera. Tako je i danas.

– Emisija je zabavnog karaktera, biće dosta pošalica, a gostima ću postavljati i trik pitanja. Ne mogu da izmislim toplu vodu, ali ću se potruditi da budem drugačija od ostalih.

♦ Opravdavaš li svojim postupcima naziv emisije?
– Najskandaloznije što sam uradila bila je kupovina detektivske opreme za praćenje. Basnoslovno sam je platila kako bih mogla da špijuniram tadašnjeg dečka. Verujem da me i danas kune zbog toga, a ja njega proklinjem zbog svega što sam saznala.

 Vlasnik si i modne agencije. Zadovoljna?
– Radimo mnogo kampanja za domaće i inostrane firme, editorijale… S velikim filmskim produkcijama smo sklopili dogovor, tako da smo sada u potrazi za statistima za filmove, serije i emisije.

 Čime bi se bavila da nisi otišla u manekenske i voditeljske vode?
– Malo njih zna da sam kao dete trenirala tenis u sportskom centru „11. april“, a potom i košarku u Partizanu. Da nisam otišla u manekenstvo, a potom i u voditeljski posao, bavila bih se nekim od ta dva sporta.

 Plašiš li se još letenja avionom?
– Taj strah nikada neću pobediti. Nedavno sam putovala u Rim i umalo nisam doživela srčani udar u avionu. Kad počnu turbulencije, odmah se uspaničim, zamišljam kako ćemo da se srušimo, da avionu otkazuje motor i još trista stvari. Pokušala sam da se oslobodim te fobije kad sam se upisala u školu pilotiranja malim avionima. Sebi nisam pomogla, već sam učinila suprotno. Sad znam da avion može da se sruši dok kažem „piksla“.

 Da li si zadovoljna svojim izgledom ili bi nešto menjala?
– Sada sam u fazi kad mi sve na meni smeta. Trudim se da na svaki način poboljšam sebe, kad ne mogu druge. Da li se sebi dopadam ili ne, zavisi od toga na koju sam nogu ustala i šta mi se mota po glavi. Nekada mislim da nikada bolje nisam izgledala, a nekada da treba cela da se operišem jer sam ružna. Smatram da bolje ne mogu da izgledam, a lošije da.

 Šta si sve popravila kod estetskog hirurga?
– Povećala sam grudi, a iz usana sam izvadila silikon. Ne podnosim bol i verujem da još jedno petnaest godina neću ništa raditi.

 Pokazuješ li muškarcu da ti se dopada?
– Kad mi se neko dopadne, ne znam da se ponašam. Uglavnom ga ismevam i zadirkujem. Hoću da budem dominantna kako bi on pomislio da sam nedodirljiva.

 Da li si imala seks za jednu noć?
– Ne, više sam za onaj na duže staze, interesantnije je. Seks je bitan za vezu, ali je bitnija dobra komunikacija između partnera. Svaka žena želi u svom krevetu donžuana, ali ujutru hoće da se probudi pored nekog ko je razume kao najbolja drugarica.

 Planiraš li da se uskoro udaš?
– Porodicu imam, u Dobanovcima je. Volim i voljena sam na specifičan način, brak ne želim, hoću slobodnu ljubav bez potpisa i stega.

 

 

Ostavi poruku