Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine Miroslav Milovanović poručio je večeras da su Semberiji potrebne promjene i da građani više ne smiju dozvoliti da se grad Bijeljina iz godine u godinu sve više zadužuje.Milovanović je rekao da je Bijeljina grad čiji je budžet drugi po veličini u Republici Srpskoj, a da su u sve kapitalne projekte ulagana sredstva dobijena iz kredita.
„Mi želimo totalno drugačiji način potrošnje budžetskih sredstava, jer su to sredstva građana Semberije“, rekao je Milovanović na predizbornom skupu u Mjesnoj zajednici Čardačine.

On je pozvao građane da u što većem broju izađu na izbore i konačno kažu ne lošem odnosu vlasti, koji traje skoro dvije decenije, a da svoj glas povjere njemu i kandidatima sa odborničke liste SNSD–a.

„Ovo je veoma važno jer ćemo, kada preuzmemo vlast osvojivši većinu u lokalnom paralamentu, a u saradnji sa Vladom Republike Srpske, imati šansu da našem gradu i sugrađanima obezbijedimo ljepši i sigurniji život“, rekao je Milovanović.

Nosilac odborničke liste Siniša Maksimović rekao je da su se kandidati za odbornike SNSD-a u Skupštini grada, obilazeći mjesne zajednice u Semberiji i predstavljajući plan i program rada, susreli sa velikim brojem ljudi sa teškim kardiovaskularnim oboljenjima i sa malignitetima.

Maksimović, koji je i direktor Opšte bolnice „Sveti vračevi“ u Bijeljini, istakao je da će ovi podaci predstavljati značajan zadatak za ljekare koji se nalaze na odborničkoj listi, ali i za ostale.

„Kada preselimo u novu bonicu imaćemo i angio-salu koja je od izuzetnog značaja za dijagnostiku kardiovaskularnih bolesti, a od prostora koji ostaje u staroj bolnici formiraćemo centar za palijativnu njegu, posebno za pacijente koji su u terminalnoj fazi malignih bolesti“, obećao je Maksimović.

Maksimović je ukazao da kandidati za odbornike, koji su ljekari, mogu uticati i na mnoge druge probleme u pogledu zdravlja ljudi.

Mještanima Čardačina večeras su se predstavili kandidati SNSD–a za odbornike u Skupštini grada Ljubo Maletić i Žarko Marković.

Ostavi poruku