Da ljubav Nemeša i Marijane cvjeta istom jačinom kao i na početku „Velikog brata“ prošlog marta, dokazuju njihova virtualna vjeridba. Marijana se na FB-u pohvalila da je vjerena ili kako bi ona rekla virena :-)))

Pobjednica poslednjeg „Velikog brata“ na Fejsbuku se hvali kako više nije u vezi nego da je vjerena. Golupčići međutim, prijateljima nisu ništa rekli o pomenutom događaju.

Poslije preljuba pred kamerama i strastvene i turbulentne afere sa pet godina mlađim Nikolom Nemeševićem, Marijana Čvrljak (28) ostavila je supruga Ivana i uzela djevojačko prezime. Na fejsu je napisala da je opet Marijana Kovačević, a ubrzo je objavila i novi ljubavni status – u vezi.

Još nije poznato kada će Marijana i Nikola pred oltar, ali prijatelji kažu da su zaljubljeniji nego ikada i nerazdvojni.

„Sada su u Beogradu, ali družili smo se prošle nedelje. Posjetili su me u Dalmaciji, a jedno veče provodili smo se u Zagrebu zajedno sa Sorajom i Lesterom“, rekao je Horvat Čagalj (34).

Marijana je presrećna jer se Nemeš odlično slaže sa njenom ćerkom sa kojom se često druži. Nemeša su prihvatili i Marijanin otac Ivo kao i sestre Sendi i Maja. Pobejda u prvom regionalnom reality šou Marijani je donijela nagradu od 104.700 evra. Plavokosa zavodnica navodno je polovinu novca već dala dečku Nemešu. Možda na taj način želi da mu pomogne u muzičkoj karijeri. Prevareni bivši muž nije želio da joj uzme novac.

Da posjetimo, Nemeš je Marijanu ostavio u samom finalu „Velikog brata“. Marijana se tada nije vratila mužu nego je otišla u porodični dom u Knin. Nikola Nemešević (23) je „nasjeo“ na priče pojedinih ukućana da je Marijana koketirala sa drugima. Ostavio ju je pred milionima gledalaca. Vezi sa udatom ženom najviše se protivila njegova majka Nada.

Ostavi poruku