Vlasnik jagodinske firme za pogrebne usluge stavio lik popularne pjevačice na mermernu ploču u izlogu radnje.

Lik Tanje Savić iskoristio je jedan preduzetnik za reklamu pogrebnog preduzeća u Jagodini. Naime, lik pjevačice stavljen je na mermernu ploču u izlogu radnje, okružen vjencima.

Budući da se Tanja nalazi u Australiji sa suprugom i sinom, komentar na korišćenje lica muzičke zvijezde radi promovisanja opreme za preminule dala je njena porodica.

„Bože svašta! Ne mogu da verujem. Ako je to istina, onda zaista ne mogu da poverujem čime se sve ljudi služe ne bi li privukli mušterije. Zaista nismo čuli za to, ali i da nas je pitao za tako nešto sigurno ne bi dobio dozvolu“, rekla je Tanjina sestra Biljana za Alo! i dodala da Tanju sigurno neće obavjestiti o tome jer ne želi da je nervira dok je u drugom stanju.

Biljana se takođe, nada i da će vlasnik preduzeća reklamni plakat ukloniti, a bojazan da će Tanja to sama videti ne postoji, jer će se ona u Srbiju vratiti tek kada beba ojača.

Ostala u drugom stanju nakon svađe sa suprugom!Kada je prošle godine u septembru posetila familiju u Srbiji sa suprugom Dušanom Jovančevićem i sinom Maksimom, Tanja Savić je saznala da je po drugi put trudna, a ovom saznanju prethodila je burna svađa s mužem, koju je Tanja demantovala.

Navodno, njoj je suprug oteo dijete i napustio njenu roditeljsku kuću u Radincima kod Smedereva, zbog čega ga je ona tada prijavila policiji. Tanja je nakon toga tvrdila da je u policiji bila samo da bi predala papire za pasoš. Nakon ovoga, ponovo je zatrudnela, što je otkrila u emisiji Ognjena Amidžića. A neposredno posle ovo objave, Tanja je sa suprugom i sinom otišla u Australiju.

Ostavi poruku