Jelena Tomašević koja je u januaru postala mama već se vratila pjevačkim obavezama. Ona je prvi nastup pred publikom nakon porođaja imala na proslavi trećeg rođendana „Ušća“, a za to vrijeme malu Ninu je čuvao tata Ivan Bosiljčić, za kog Jelena kaže da je najbolja „dadilja na svetu“.

„Jako mi je prijao ovaj nastup jer nisam pevala dugo, ovo je prvi put da pred publikom nastupam od porođaja i osećam se odlično“, rekla je Jelena za „24 sata“ poslije nastupa.

Na pitanje ko se brine o Nini dok ona radi, Jelena je kroz osmijeh odgovorila da je čuva tata, koji se odlično snašao u novoj ulozi.

„Ninu trenutno čuva Ivan, a kada smo oboje u nekom poslu, uskaču u pomoć mame i tate kada god zatreba. Zasada se snalazimo sami i uživamo u tome. Ja sam se lično snašla odlično jer sam u trudnoći čitala knjige koje su mi pomogle, a i kada sam izašla iz porodilišta, imala sam punu pomoć svoje porodice. Ivan obavlja sve poslove i stvarno se odlično snašao u ulozi oca. U početku nas je budila često noću, ali je sada mnogo mirnija i spava čvrsto“, kaže Jelena i dodaje da ne može da se odluči da li Nina više liči na nju ili na Ivana.

Iako se porodila prije manje od dva meseca, Jelena se polako vraća u formu. Kaže da počinje s intenzivnim vježbama, ali dodaje da joj to i nije toliko bitno koliko to što joj je Nina najbolji poklon koji je od života mogla da dobije.

„Nina me je promenila u tom smislu da sam srećnija. Tek kada dobijete svoje dete, možete stvarno reći da je to najlepša stvar u životu, tek tada razumete o čemu su vam pričali. Pošto smo Ivan i ja vernici, Ninu ćemo, naravno, krstiti uskoro, ali još nismo odredili datum“, rekla je novopečena mama.

Nedavno su se na FB profilu pod Jeleninim imenom pojavile fotografije jedne bebe, a mnogi su zaključili da je to Nina.

„Ovoga puta bilo je bezazleno, ali nije mala stvar jer je to nečija beba. To je, naravno, bio lažni profil i nije na slici bila Nina. Ja imam profil na Fejsbuku, ali samo jedan koji mi služi za prijatelje“.

 

Ostavi poruku