Iako oženjen, izgleda da se Milutinu Mrkonjiću smeši nova ljubavna veza. Naime, pevačica Ana Bekuta otkriva kako njih dvoje otvoreno koketiraju i najavljuje da će, kada njihov odnos „pređe u nešto više“, obavestiti javnost…

– Privlačnost jedno premo drugome ne krijemo. Stalno koketiramo otvoreno, to i nije neka tajna. Kada naš odnos pređe u nešto više, neću to sakrivati, već ću obavestiti publiku i javnost o tome. Znam da je čaršija gladna takvih vesti, ali ja još uvek nemam ništa više od ovoga da kažem, rekla je Ana Bekuta za Blic i otkrila kako je upoznala ministra infrastrukture:

– Poznajemo se samo mesec dana, drugi put smo se videli u “Expo centru“ na koncertu Vlada Georgieva i tada smo počeli intenzivnije da se viđamo. On divan i fenomenalan čovek od koga ima mnogo toga da se nauči. Razume se u muziku, dobar je sa ljudima, izvanredan čovek.

Milutin Mrkonjić je pomalo ljut na medije koji “preuveličavaju” čitavu stvar i kaže da nikada nije izjavio da su on i Ana u tajnoj vezi.

– Obožavam moju suprugu Dašu, ona je divna žena. U braku smo već 40 godina. Nema govora da ću se razvesti. Čvrsto stojim iza toga.

Ipak, rekao je šta ga je otkrilo kod pevačice:

– Sve što mogu da kažem o Ani jeste to da je ona sjajna žena, vrstan umetnik, možda naš najbolji interpretator. Ja to poštujem i čast mi je da se moje ime vezuje za njeno.

Ostavi poruku