Sinoć je u holu RTS-a Željko Joksimović objavio da će na 57. Eurosongu koji će se u maju održati u Azerbejdžanu pjevati na srpskom jeziku!

Željko je istakao da je njegovu pjesmu preslušalo i puno stranaca i na srpskom i na engleskom jeziku i da su glasali:

„Rezultati glasanja su bili pola – pola ali su se mnogi složili da je na srpskom pesma mnogo emotivnija iako ne razumeju tekst, a drugo i Marija Šerifović je pobedila pevajući na srpskom jeziku i to je jedinstveni primer u poslednjih 15 godina ovog takmičenja“, objasnio je Željko.

„Ove godine mi je u rukama mnogo vreliji krompir nego 2004. kada sam učetvovao zato što sam u međuvremenu pisao i za druge izvođače. Kada su me zvali da se takmičim razmišljao sam da li da prihvatim, ali sam odlučio jer je to moj posao. Kao i svaki sportista koji se takmiči za našu reprezentaciju! Ponosan sam što ću predstavljati Srbiju“, rekao je Joksimović i dodao da će ove godine biti mnogo skromniji budžeti, kao i da neće ići na promotivu turneju pošto ga Evropa dobro poznaje.

Zvanični sajt Eurosonga je objavio vijest da je gotovo sigurno da će se ova manifestacija 2013. godine održati u Beogradu a Željko je obećao da će dati sve od sebe da to i ispuni.

 

Ostavi poruku