Svoje mišljenje o plastičnoj hirurgiji, silikonima, ljubavi i golotinji, Anabela Bukva odlučila je da otkrije pred televizijskim kamerama…

U svom novom spotu Anabela Bukva pored pevačkih sposobnosti pokazuje i one druge, vidljive golim okom. Na pitanje voditelja OBN TV zašto se u spotu pojavljuje polugola, zbunjena takvim pitanjem, Bukva je odgovorila:

 

– Bila je to moja saradnja sa „Elitnim odredom“, oni su tako sugerisali, njima se to učinilo da je dobro. Ne vidim ništa loše u ženskim golim leđima, mislim da nisam prešla granicu. Šta da radim, upitala se glasno.

Za njeno zgodno telo otkrila je da su odgovorni joga, pilates i:

– Svašta nešto! Sve ove godine skijam, treniram, pa sebi mogu da priuštim i slatkiše kad mi se jedu.

Pristalica je i estetske korektivne hirurgije:

– Što da ne? Imam samo silikonske grudi, sve ostalo je moje. Nemam ništa protiv tih intervencija ako ne menjaju lični opis, ako se od njih osećam bolje. Ne volim da se pumpaju usta ili rade jagodice, rekla je Anabela a prenosi Puls.

O svojim ljubavnim stavovima Anabela tvrdi da su staromodni, a da je se muškarci plaše jer je jaka žena.

– Nikad ne bih napravila prvi korak, volim da budem osvajana. Pogrešno sam vaspitana i ispaštam zbog toga.

„Tada nisam bila svesna kako se osvaja. Osvajanje je uvek davanje, koga ja tada nisam bila svesna. Mnogo se ljudi bavi samo sobom, ja nisam takva. Čime sam zaslužila da stignemo dovde ne znam, ali znam da sam sve davala od srca, trudila se da se dam, ali da ne opterećujem. Treba znati kad, šta i kako. Žena je dosadna ako je 24 sata doterana ili ako je nedoterana, ako je dobra, ako je loša. Moramo da nađemo dinamiku koja je neophodna kad šta da uradimo a da ne bude dosadno. Tako je i kod prijateljstva. Možda je to recept uspeha osvajanja. Žena treba svakodnevno da osvaja svog muškarca.“

 

Ostavi poruku