Ekipa emisije „Red Karpet“ na dodjeli Oskara popularnosti u Banjaluci postavila je pjevačima pitanja iz opšte kulture, a njihovi odgovori su šokirali javnost!

Prvi na tapetu bio je Boban Rajović, koji se pobunio kada su ga pitali gdje se nalazi Vatikan.

„Nemoj to da me pitaš, ne znam“, rekao je folker.

Pjevač „Tropico benda“ Aleksandar Cvetković blijedo je pogledao voditeljku koja mu je rekla da se Istanbul nalazi na dva kontinenta. Na pitanje koji je glavni grad Tajlanda, Dara Bubamara je kao iz topa rekla – Puket. Neko je iza kamere viknuo da je riječ o Bangkoku, pa je Dara tražila da ponove snimanje kako bi dala tačan odgovor.

Njena koleginica Romana Panić priznala je da ne zna koja je prestonica Argentine, dok je pevačica grupe „Luna“ pokušala da objasni svoje neznanje.

„Ja sam pevačica i ne moram da znam takve odgovore“, rekla je nova članice „Lune“. Protiv pitanja iz opšte kulture pobunila se i Dona Ares i tražila da je pitaju nešto iz svijeta muzike. Na pitanje koji su osnovni elementi muzike Dona je ćutala, a nakon što joj je novinarka rekla da je ton jedan od elemenata kako bi joj pomogla u nabrajanju, Donna se naljutila.“Nisam ja za ovu teoriju, bolje mi ide praksa“, opravdala je Donna svoje neznanje.

„Zvezda Granda“ Milica Todorović bila je na pravom putu da nabroji tri okeana.“Indijski, Atlantski i…“, rekla je pjevačica.Obraz domaće estrade osvjetlio je Mile Kitić, koji je pogodio da se Vatikan nalazi kod Italije.

Ostavi poruku