Majka pokojne denserke neće prodati stan u kom je živela sa ćerkom, kao ni vilu sa bazenom na Skadarskom jezeru, u koju je Ksenija ulagala sav novac. I dalje nije spremna da za medije govori o ćerki.

Dve godine od smrti jedne od najlepših srpskih pevačica Ksenije Pajčin njeni najbliži obeležiće 16. marta na beogradskom Novom groblju. Većina Ksenijinih kolega, koji su posle tragedije u medijima često govorili o prijateljstvu s pevačicom, danas su gotovo zaboravili tragično preminulu pop zvezdu.

Pevačicina majka Ljubica Kostić i dalje nije spremna da za medije govori o ćerki.

– Iako je želela da se odseli iz Srbije, prvobitno u Grčku, a potom kod brata u Ameriku, kako bi izbegla pritisak medija, Ljubica je ostala u Beogradu uz svoju bolesnu majku, kojoj je pomoć neophodna. Povukla se u sebe i vreme uglavnom provodi s majkom koja je operisala kuk i teško se kreće – rekle su komšije Kostića.

Ksenijina majka se posle smrti ćerke, koju je ubio crnogorski maneken Filip Kapisoda, a potom i sebi oduzeo život, povukla u sebe.

– Kobnog 16. marta 2010. život je stao za Ljubicu. Živela je samo za Kseniju i radovala se svakom njenom uspehu, uživala je u njenoj lepoti i dobroti kako to samo najpredanije majke umeju. Od njene smrti više se ne smeje – otkriva izvor Pressa.

Ostavi poruku