Život van Beograda Seki Aleksić i njenom suprugu Veljku Piljikiću donio je mir, ali i unosan posao! Naime, Veljko je zajedno sa svojim partnerom odlučio da se bavi proizvodnjom organske hrane, piše današnji „Alo!“.

„Veljko je postao potpredsednik centra za proizvodnju organske hrane u Negotinu, a od Ministarstva poljoprivrede je dobio i odobrenje“, kaže  sagovornik pomenutog dnevnog lista i dodaje:

„Piljikić u ovaj posao nije ušao sam, već ima partnera koji odlično poznaje agronomiju, pa će njih dvojica otvoriti i centar za preradu zdrave hrane. Kako je Veljko sportista, što podrazumeva zdravu i prirodnu ishranu bez hemije, biće ovo prava prilika, ali i izazov da uspe u svom budućem poslu. Ovih dana, on i njegov partner neumorno razrađuju agronomsku strategiju kako bi uspeli u ovoj grani poljoprivrede. Kako je proleće na vidiku, Piljikić i njegov partner u Negotinu su pripremili teren, obezbedili mašine, nabavili sve što je potrebno za setvu, a njen rezultat će videti za nekoliko meseci“, zaključuje izvor.

Veljko je potvrdio ova saznanja i rekao za Alo!:

„Moj partner i ja ćemo se baviti ekološkom proizvodnjom organske hrane. To podrazumeva da se, bez obzira na trenutne teškoće, ide u pravcu razvoja u skladu s potrebama tržišta, ali i očuvanja životne sredine.“

Ostavi poruku