SHARE

Цеца је чекала да јој надлежни органи послије одслужене казне кућног затвора издају нови пасош како би могла да путује у иностранство. Пјевачици су у петак предате исправе и она је у недељу по подне одлетјела у Аја Напу, гдје има кућу, у којој се тренутно налазе њена дјеца Вељко и Анастасија.

“Цеца је једва чекала да јој врате пасош како би отпутовала на Кипар и коначно била са својом децом. Истог тренутка када се то догодило, она је спаковала ствари и напустила земљу”, каже за Пресс извор близак певачици и додаје да ће Цеца ту остати до почетка своје турнеје:

“Она се до свог првог наступа, који је заказан за 24. март у Франкфурту, неће медијски експонирати, већ ће се одмарати у својој кући и уживати са Вељком и Анастасијом које је на почетку издржавања казне преселила у ту земљу”, закључује извор.

Иначе, Цеца је непосредно по одслужењу казне на Тwиттеру написала да је вријеме да се посвети породици, каријери и публици.

“Једино ме то занима и усрећује”, написала је Цеца, која поред турнеје на којој ће промовисати последњи албум “Љубав живи”, планира да фанове обрадује и са двије нове пјесме, које ће објавити у априлу.

SHARE

Оставите одговор