Danijela Vranić je napustila bolnicu i zadovoljna je kako se oporavlja.

Danijela Vranić prošle nedelje bila je primljena na Vojnomedicinsku akademiju, na reumatološko odeljenje zbog prekomerne težine. Verovalo se da je do gojaznosti došlo prvenstveno zbog velike količine slatkiša, a kasnije i da je to posledica odvikavanja od alkohola. Na kraju se pričalo i da će ostati nepokretna.

Danijela Vranić rekla da se oporavlja i da sve što joj se dogodilo je samo posledica stresa:

– Sve me je to zabavljalo u početku, ali su ljudi poverovali u to i bukvalno se opraštali od mene, e to mi nije bilo zabavno. Nikome se ne javljam niti išta objašnjavam. Kod mene je samo ustanovljen hronični zamor, blagi poremećaj štitaste žlezde koji mi je usporio metabolizam – rekla je Danijela, prenosi Puls i dodala:

– Nema govora o gojaznosti, to je tečnost u organizmu koja se povlači i zadovoljna sam dosadašnjim napretkom. Sve je posledica stresa, a ne tamo nekih nepristojnih nagađanja.

Danijela je rekla da odlazi na odmor gde će se pripremiti za izdavanje novog albuma:

– Ići ću u Dubai na odmor da se lepo isplivam, odmorim i pripremim izdavanje novog albuma koji je morao da sačeka – ispričala nam je Danijela.

Album je možda morao da sačeka, ali nakon odličnog spota koji je Danijela snimila za pesmu „Harfa“ verujemo da će album biti pun pogodak.

Ostavi poruku