Poznato je da je Ceca prvu izjavu, otkako je na slobodi, dala za jedan slovenački medij, ali ne zna se mnogo detalja o tome. Međutim, ako Ivan Ivanović bude ugostio „srpsku majku“ čućemo intimnu ispovest koja košta- 500.000 eura!

Ceca će u emisiji kod Ivana Ivanovića pričati kako je ranjenog supruga držala na rukama dok nije izdahnuo, govoriće o svojoj ljubavi prema Arkanu, o njegovoj deci i Mihajlovim napadima na nju. Ceca će otkriti i do sada nepoznate detalje o danima provedenim u pritvoru tokom akcije „Sablja“, obelodaniće sve što je prethodilo osmomesečnoj kazni kućnog zatvora, kako su hteli da joj otmu deo kuće i šta se zaista desilo u slučaju „Obilić“, saznaje Kurir.

Novac koji će Ceca dobiti biće taman dovoljna da državi plati poslednju, treću ratu od 500.000 eura.

– Prva konstantno priprema i realizuje nove projekte i iznenađenja za gledaoce, ali u ovom trenutku još je rano da otkrivamo detalje naših planova, saopšteno je u pres-službi spomenute televizije.

Ceca je već jednom gostovala kod Ivana Ivanovića. Emisija je prikazana 14. januara 2011. godine, noć uoči godišnjice pogibije Željka Ražnatovića Arkana. Tada je navodno pevačici „Prva“ uplatila 100.000 eura za njeno pojavljivanje u studiju.

 

Ostavi poruku