Desna noga Andželine Žoli verovatno je među najslikanijim detaljima na sinoćnjoj dodeli Oskara, a mnogi su začuđeni zašto je glumica izabrala haljinu koja ističe njenu sablasno mršavu figuru.

Žolijeva je iz zasad nepoznatih razloga isticala svoju desnu nogu u prvi plan od kako je kročila na crveni tepih. Za tu potrebu je razvila specijalnu pozu i neprirodni iskorak koji je ponavljala cele večeri.

Noga je štrčala iz dubokog izreza na crnoj „Versače“ haljini. Menjala je društvo za fotografisanje, te je malo pozirala sa Bredom Pitom, a malo i sa njegovim roditeljima Bilom i Džejn.

Budući da se Andželina našla i u ulozi prezentera nagrade za adaptirani scenario na sinoćnoj svečanosti, svi koji su propustili priliku da njenu nogu vide na crvenom tepihu mogli su to da učine u direktnom prenosu iz „Kodak teatra“. U karakterističnom iskoraku, naravno.

Zabrinjava što je obim butina Žolijeve sve približniji obimu njenih ionako mršavih ruku.

Andželina Žoli po svoj prilici ne haje preterano za sve koji kritikuju njenu figuru u nestajanju, jer se svaki put u javnosti pojavi sa kilogram-dva manje.

Ostavi poruku