Mlada kantautorka Dunja Ilić još na početku svoje karijere, otkrila je da je živela, živi i da će živeti burno. I toga se i prdžavala…

Međutim, nakon što je na naslovnoj strani jednog tabloida osvanula fotografija pevačicinog poljubca sa ženom uz naslov “Dunja Ilić u lezbo akciji”, pevačica je shvatila da je malo preterala i rešila da ostavi poroke iza sebe.

– Iskreno, jako se kajem zbog onoga što je danas izašlo na naslovnoj strani “Scandala”. Iza mene su meseci ludačkog načina života, propraćenog raznim porocima i mnogim glupostima. Zbog svojih fanova, porodice i prijatelja obećavam da ću se vratiti na pravi put i ostaviti sve to daleko iza sebe i to u najbržem mogućem roku. Volim vas, napisala je Dunja Ilić na svom Fejsbuk profilu.

Pevačica je veliki zagovornik prava LGBT populacije:

– Naravno da ostajem pri svom čvrstom stavu kada su prava LGBT populacije u pitanju. Pokajala sam se zbog toga što sam sebi dozvolila da se u nekim momentima ponašam onako kako mi ne priliči, a sve to pod uticajem drugih stvari koje su mi se u proteklom periodu dešavale. Ja sam veliki emotivac, sve prihvatam k’ srcu, mlada sam i nekad ne umem da ukočim. No, to je sada sve iza mene, okrećem se zdravom životu i trenutno sam posvećena samo i isključivo svojoj karijeri i novom albumu, kao i knjizi koju već dugo pripremam, rekla je pevačica za Opera-17.

img

Ostavi poruku