Najbolja rukometašica sveta navodno je sa 17 godina rodila bliznakinje i odmah ih dala na usvajanje. Laž ili istina? Dragana i Ivana sumnjaju da im je Ceca majka…

Najbolja rukometašica sveta Svetlana Ceca Kitić navodno je sa 17 godina rodila bliznakinje i odmah ih dala na usvajanje, priča je koja se ovih dana može čuti u džet-set krugovima! Navodne ćerke Cece Kitić, Dragana i Ivana, rođene su 1977. godine, danas žive u Šapcu i imaju svoje porodice.

Njih dve za Press kažu da su pre nekoliko meseci prvi put čule glasine da je njihova biološka majka poznata rukometašica, koja se trenutno takmiči u rijalitiju „Parovi“.

Tokom svog ljubavnog života, Ceca je do sada četiri puta stala na ludi kamen. Prvi put se udala za fudbalera Blaža Sliškovića, pa za rukometaša Dragana Dašića sa kojim je, inače, bila u vezi pre udaje za Blaža i sa njim je dobila sina Nikolu. Treći put se udala za kulturologa Gorana Bogunovića, sa kojim ima ćerku Maru, a iz vanbračne zajednice sa Zoranom Kovačevićem ima ćerku Aleksandru. Poslednji u nizu partnera koji su se uz nju zadržali duži vremenski period je njen sadašnji suprug, pet godina mlađi pravnik Milan Magić, s kojim je u rijalitiju „Parovi“.

– Pre tri meseca prvi put smo čule da je Ceca Kitić naša biološka majka. Kad bolje pogledam, nas dve zaista ličimo na nju. Inače, Ivana je to čula baveći se novinarstvom, a meni se to, iskreno, veoma dopalo jer me kopka ko su moji roditelji i kakvi su bili, prvenstveno zbog anamneze i istorije bolesti. Daleko od toga da nešto želim od Cece, jer imam svoju majku koja je ceo život pored mene – rekla je Dragana Radovanović Galiatsou, koja radi kao medicinska sestra u šabačkoj bolnici.

Iako želi da sazna da li je Kitićeva njena majka, Dragana tvrdi da ne zna kako to da proveri, a da ne povredi ženu koju zove majkom otkad zna za sebe.

– Moja majka živi sa mnom i ima 75 godina. Nju bi verovatno povredilo da zna da se Ivana i ja interesujemo za identitet pravih roditelja. Moramo da budemo oprezne – zaključila je Dragana.

Ostavi poruku