Jedva sam čekala da se vidim s njom u Beču da joj kažem sve što imam i da nisam jedna od onih sa kojima ona može komunicirati uličarskim jezikom – ogorčena je pjevačica

U klubu u Beču koji vodi  pjevačica Marija Šerifović, nedavno je trebala gostovati Selma Bajrami.

No, tamošnja publika ostala je uskraćena za gostovanje jedne od najtraženijih bh. pjevačica. Ona, u izjavi za Express magazin, priča kako taj nastup nije otkazan zbog nje već neprofesionalizma njene kolegice odnosno Marije koja dogovara gostovanja pjevača za klub!

Ona je, priča Selma, u medijima izjavljivala kako je nastup otkazan iz tehničkih razloga. To, tvrdi Selma, nije tačno!

„Ona se dugo nije javljala niti je odgovarala na moje pozive. Sve je bilo dogovoreno kada je nastup u pitanju, ali ona nije ispoštovala naš dogovor. Kada sam čula da taj klub slabo posluje odnosno da nemaju posla, pristala sam i na njenu molbu smanjila joj cijenu svog nastupa. Trebala je dio novca da pošalje unaprijed jer je tako bilo dogovoreno, ali se nikako nije javljala. Znači, kako ne bi došlo do zabune među mojom publikom i da ne bi Marija pričala da sam ja ne daj Bože nekoga prevarila za nastup, naglašavam da on nije otkazan ni zbog kakvih tehničkih probleme, već samo zbog njenog neprofesionalizma. To joj neću oprostiti jer sam zbog tog nastupa otkazala druge ponude koje sam imala“, ogorčena je Selma.

Još više je iznenađena Marijinim postupkom odnosno komunikacijom kada je poslije duže pauze kontaktirala odnosno kada su dogovarale termin za gostovanje.

„Nešto mi je opsovala kao ono u fazonu da se našalila ali sam se šokirala kada je tako počela naš razgovor. Zbog vaših čitatelja ne mogu da kažem šta mi je tačno rekla jer je vrlo nekulturno. Ostala sam bez teksta! Jedva sam čekala da se vidim s njom u Beču da joj kažem sve što imam i da nisam jedna od onih sa kojima ona može komunicirati uličarskim jezikom. U svakom slučaju neprijatno me iznenadila“, ističe Bajrami.

Selma je u šestom mjesecu trudnoće. Nastupat će još dva mjeseca, a onda se zbog poroda povlači iz javnosti.

„Pjevat ću do osmog mjeseca trudnoće, pa onda slijedi mala pauza. Super se osjećam i jedva čekam da vidim svoju bebicu. Dosta sam se promijenila i posvetila maksimalno sebi i trudnoći. Pomalo radim, ne pretjerujem i putujem samo kada trebam ali ne na dalje destinacije“, završava Selma.

Selma Bajrami

Ostavi poruku