Osam mjeseci kućnog zatvora i odsustva iz javnosti, koji će sutra biti okončani, i više su nego dovoljan povod da Ceca Ražnatović napravi žurku za svoje prijatelje!

Kako današnji „Alo!“ piše, Ceca je riješila da organizuje veliku zabavu kako bi se u društvu svojih najmilijih oprostila od čuvene „narukvice“ i svega onoga što je proživela poslednjih mjeseci:

„Ceca već nekoliko dana odbrojava sitno do svoje slobode i jedva čeka da se vrati u normalne tokove. Planira da nadoknadi sve ono što je propustila poslednjih meseci i sigurno je da će njeno prvo pojavljivanje u javnosti proteći u punom sjaju. Međutim, odabrani će biti u prilici da zajedno sa njom proslave slobodu, i to velikom žurkom u vili u Ljutice Bogdana“, priča za „Alo!“ jedan od Cecinih prijatelja, koji je zamolio da ostane anoniman, i dodaje:

„Iako joj je sedenja kod kuće preko glave, Ceca je došla na ideju da po isteku 22. februara organizuje veliku žurku za svoje najbliže prijatelje. Osmislila je da te večeri u svom domu okupi sebi najdraže ljude i zajedno se njima proslavi isticanje osmomesečne kazne, što za nju znači i kraj svega ružnog što je proživljavala za to vreme. Još nije poznato ko će biti zadužen za muzički deo večeri, ali se pretpostavlja da će se brojni Cecini prijatelji iz branše latiti mikrofona i uveličati slavlje svojim pevanjem“, otkriva izvor.

I sama Ceca je na svom Twitter profilu napisala da broji „sitno“.

„I ova nedelja je došla! Došla…“, napisala je i odmah nakon toga postavila svoju pjesmu „Čudo“, koja opisuje njeno trenutno raspoloženje.

Ostavi poruku