Poznati par planira da u skorije vreme proširi porodicu i da nakon dve devojčice dobiju i sina.

Iako zbog posla trenutno žive na dve adrese, Nikola u Atini a Ana u Beogradu, njih dvoje su čvrsti u svojoj odluci i već su svojim mezimicama rekli da će dobiti brata ili sestru. Pevačicu, je rekla da će uskoro postati majka još jednog mališana.

– Pričala sam sa Nikolom o tome i, ako sve bude kako smo planirali, nadam se da ćemo usvojiti dete! Mislim da je to nešto najhumanije što čovek može da uradi i takvim ljudima se divim – rekla je Ana Kokić Rađen za Press.

Međutim, popularni estradni par ne planira na tome da se zaustavi – pored usvajanja, Ana i Nikola planiraju još biološke dece. Pevačica otkriva da vaterpolista žarko želi još potomaka.

– Nikola sve češće priča o tome, a ja volim da mu kroz šalu kažem: „Ako osvojiš zlato na Olimpijadi, može treće dete“ – rekla je atraktivna pevačica.

Ana i Nikola nisu jedini par iz javnog života koji se odlučio na usvajanje. Sergej Ćetković je sa suprugom Kristinom pre dve godine usvojio devojčicu Lolu iz Doma za nezbrinutu decu „Mladost“ u Bijeloj.

– Lola je centar Kristininog i mog sveta. Uživam u ulozi roditelja i svaki slobodan trenutak sam sa svojom ćerkicom – rekao je Sergej.

Devojčicu Emu usvojili su bračni par Filip i Madlena Cepter, koji su po svojoj mezimici nazvali i svoju vilu. Košarkaš Vlade Divac je pre 14 godina sa suprugom Snežanom usvojio devojčicu Petru iz doma u Zvečanskoj. Iako imaju sinove Luku i Mateju, Petra je brzo postala mezimica u porodici, a Divac ističe da je i dalje zainteresovan za usvajanje dece.

– Rado bismo usvojili još mališana, jer dece nikada nije dosta – rekao je Vlade.

Kad je reč o svetskim zvezdama, najhumaniji su Anđelina Džoli i Bred Pit, koji su usvojili troje dece – Medoksa, Zaharu i Paks Tjena. Madona je majka dvoje usvojene dece – Dejvida Bande i Mersi, Sandra Bulok je majka dečaka Lusija Bardoe, a Ketrin Hajgl devojčice Nejli.

Ostavi poruku