Zoran Živanović Žika i njegova supruga Jelena, članovi dueta Zana, nerado daju intervjue, sve ređe gostuju u TV emisijima, a ne pojavljuju se ni na raznim društvenim događajima. Kako objašnjava Žika, ne želi da se blamira kao većina kolega puštajući fotografe u spavaću sobu i kupatilo, ali je ipak otkrio neke detalje…

– Na nagovor moje žene, krećemo da radimo polako i za Zanu. Mnogo je oštra prema meni, pa sam morao da sednem za klavir i počnem da radim. U planu je neki maksi singl sa četiri pesme. O albumu više ne razmišljam, jer na njega stavljam devet pesama, a od toga prođe jedna ili dve. Jednostavno nije vreme za to ni finansijski, niti bilo kako, rekao je Žika za Vesti.

Muzičar je i otkrio zašto se Zana ne pojavljuje često u medijima, te šta misli o raznim muzičkim takmičenjima kojih je u Srbiji sve više:

– Zana se svesno povukla sa scene, jer nam je malo muka ljudi, okruženja, od onoga što pročitamo po žutoj štampi, a najviše od onoga što vidimo na estradi. Ovo što gledate po televiziji više nije umetnost, nego loša estrada. Šta da kažem za takmičenja kojih ima sve više, a pobednici uvek budu prevareni. Pobede, i više ih niko nikada ne vidi, niko im ne daje šansu, čak ni taj poznati žiri koji, kao nešto glasa, za tu jadnu i talentovanu decu. Ispada da svi prave takmičenja da bi uzeli pare za SMS glasanje. Veoma sam ljut zbog toga i nekako osećam jednu vrstu gađenja prema tome.

 

Ostavi poruku