Generalnog direktora „Srbijagasa“ zavela 16 godina mlađa Šišmanovićka na snimanju „Magazina In“ u studiju Pinka

Na snimanju emisije „Magazin In“, koja će biti emitovana u subotu u 18 časova na Pinku, sreli su se Dušan Bajatović, generalni direktor „Srbijagasa“ i jedan od najpoželjnijih neženja u Srbiji, i zgodna, a sveže razvedena voditeljka Katarina Šišmanović!

Poznato je da se Bajatović vešto odupire braku i ozbiljnim vezama, ali izgleda da mu je Katarina baš, onako, „legla“.

– Već ispred studija su razmenili nekoliko rečenica, a po osmehu gospodina Bajatovića videlo se da mu se Katarina dopala na prvi pogled! Bogami, nije ni ona bila ravnodušna – kaže za Kurir sagovornik koji se zatekao na licu mesta:

On je i ranije govorio da je idealan tip žene koja bi ga osvojila – visoka, zgodna crnka! Eto, zato i mislim da će ovde biti svašta, jer su i tokom snimanja sevale varnice!

Bajatović i Šišmanovićka su bili nedostupni za komentare, ali Zorana Pavić, koja je takođe gostovala u emisiji, je rekla svoje utiske.

– Dušan je izuzetno šarmantan, duhovit i odličan sagovornik, tako da je na snimanju bilo fantastično! Bez problema je prihvatio sve naše predloge za organizaciju svadbe, tako da sam ja sa svojim bendom već spremna za veselje, samo da izaberu mesto! – poručila je pevačica.

Ona je uverena da voditeljka emisije „Sve za ljubav“ može da počne da bira venčanicu.

– Katarina je u jednom momentu čak rekla: „Žao mi je što nisam ponela prsten, pa da veridba bude javna“. Naočigled svih dešavala se krajnje nesvakidašnja romansa… I Miki Đuričić se ponudio da pripomogne i da im organizuje „48 sati svadbu“ da ne bi odugovlačili – otkriva Zorana.

 

 

Ostavi poruku