Zdravko Čolić velika je balkanska zvezda. Nerado govori o svom privatnom životu, ali je u poslednjem intervjuu otkrio i nekoliko detalja o kojima se malo zna te i da je njegova supruga bila napadnuta od strane obožavateljke…

– Jednom ju je nožem napala neka moja obožavateljka i zarezala po licu. Drugih većih neprijatnosti nije imala jer se ne eksponira, nije taj tip, a i ja smatram da ženu i decu treba ostaviti po strani od javnosti, rekao je Zdravko Čolić u intervjuu za hrvatsku „Gloriu“, prenosi Net.hr.

Pevač je otkrio i da se baš ne razume u kućne poslove, pa ih i izbegava. On smatra da muškarac treba da zarađuje, a žena da bude odgovorna za kuću:

– Najčešće se prepiremo oko toga šta deca smeju, a šta ne. Nemoj ovo, pazi ono… ja se tu uopšte ne snalazim. Sandra je stroga higijeničarka i ako u kući ne skidam cipele, nastaju problemi. Ali stvarno nemamo nekih nesuglasica u braku. Nekima sve smeta, ne mogu da gledaju ženu sa viklerima u kući, meni ništa ne smeta! Što sam stariji, to sam tolerantniji, ništa mi ne smeta, samo da je zdravlja!

Ostavi poruku