Privukla je na sebe pažnju, kada se pojavila na reviji „Poznate dame u venčanicama“. Pored toga što je prošetala stepenicama sa mladim pratiocem, kao i uvek, u prvom planu je bio njen bujni dekolte. Za S media portal, Mina Kostić je otkrila, kako zamišlja svoju svadbu, zašto je ostavila Igora, ali i šta planira da uradi i čemu se nada u budućnosti…

Mina Kostić je nedavno raskinula s četrnaest godina mlađim dečkom,ali je pokazala da je samostalna i jaka, i za S media portal otkrila kako nije od onih koje tragaju za idealnim partnerom, već smatra da će se lepe stvari dogoditi i bez te „potrage“.

– Moje venčanje mora biti savršeno, kao i haljina. Trenutno sam sama, ali mi to i nije toliko bitno, jer sam se posvetila svojoj devojčici, koja mi je pokretač svega, rekla je Mina i dodala:

– Kada se budem udavala, volela bih da mi na svadbi peva Nina Badrić koju obožavam.

Na pitanje kakvi su joj dalji planovi, Mina nam je otkrila i više nego što smo pitali:

– Privržena sam porodici i to mi je najbitnije. Znam da me čekaju lepe stvari, i pored moje princeze znam da ću roditi i sina. Ali u planu mi je i da usvojim dete, iznenadila nas je pevačica.

U nastavku razgovora, rekla nam je i par detalja iz njene i Igorove veze, ali navela je i razlog njihovog razlaza.

– Meni je potreban muškarac koji će da me prati. Čim primetim da se olenjio, da spava po ceo dan, i da mu je teško da ispunjava porodične obaveze, za mene je tu kraj. Igor i ja jesmo dugo bili u vezi i imamo dete, ali jednostavno nije mogao da me prati, priznala je Mina.

img

Ostavi poruku