Automobil supruge Harisa Džinovića zbog nepropisnog parkiranja pokupio je „pauk“, a ona kod sebe nije imala novac da plati kaznu.

Melina Džinović pre nekoliko dana u centru grada ostala je bez kola jer ih je pokupio beogradski „pauk“ zbog nepropisnog parkiranja, odnosno, jer nije platila parkiranje u zoni. Kad je shvatila da automobila nema, otišla je taksijem do Slavije, gde je trebalo da plati kaznu i vrati vozilo. A onda je shvatila da nema novca.

– Došla je taksijem i nije izlazila iz njega dok joj, nakon pola sata, prijatelj nije doneo lovu. Bila je vidno iznervirana zbog celokupne situacije – otkriva sagovornik Kurira koji se zatekao na licu mesta.

A kako i da ne bude: doterana, na visokim potpeticama, na minus deset i snegu, novopečena kreatorka čekala je u kolima taksi službe sitan novac i telefonirala svojim najbližima kako bi im se izjadala! Prisutni nisu skidali pogled sa Džinovićke, ali nisu ni prestajali da komentarišu kako to da Harisova žena u novčaniku nema prebijenog dinara niti kartice!

Ostavi poruku