Pevač juče nije došao u Viši sud povodom tužbi Marine Tucaković i Fute Radulovića. Na sudu se nije pojavio ni njegov advokat.

Aleksandar Vuksanović juče nije došao na završnu reč u Viši sud u Beogradu povodom tužbi koje su protiv njega podneli Marina Tucaković i Aleksandar Radulović Futa. Oni ga po dve osnove terete za 260.000 evra duga. Na sudu se nije pojavio ni njegov advokat.

Marina i Futa od Ace Lukasa zajedno potražuju 110.000 evra za autorski rad na njegovim projektima „Nešto protiv bolova“ i „Posle svega“.

U drugoj tužbi Futa ga tereti za neosnovano bogaćenje. Radulović je s pevačem 2003. godine sklopio ugovor da otkupljuje prava na 30 Lukasovih koncerata na teritoriji bivše Juge od 1.11.2003. do 31.1.2004. godine, i za to mu je platio 150.000 evra, a sav novac od koncerata trebalo je da ide Futi.

– Aca nije održao nijedan koncert, već je uzeo pare i pobegao u inostranstvo. Tamo je pevao iako se ugovorom obavezao da nigde ne sme održati nijedan nastup bez Futine pismene saglasnosti do isteka ugovora koji su imali – objasnio je za Kurir Milenko Perić, advokat Marine i Fute.

I dok se presuda ne donese, njih dvoje uveliko privode kraju Acin novi album.

Marina Tucaković kaže da će ona i Futa postići dogovor s Lukasom bez obzira na presudu.

– Znam da imamo neki spor… Šta da kažem, pravda je na našoj strani. Mi ćemo sigurno napraviti neki dogovor s njim jer nismo u svađi. Naprotiv, u izuzetno smo dobrim odnosima – kazala je Marina.

 

Ostavi poruku