Pop pjevačica Goca Tržan (38), pored toga što ovih dana promoviše spot za pjesmu „Strašilo“, u žiži je javnosti zbog 14 godina mlađeg dečka, bubnjara Radomira Raše Novakovića.

Iako tvrdi da ubuduće neće otkrivati detalje svog ljubavnog života, u šali dodaje kako su njene prijateljice i poznanice već bacile oko na njenog novog partnera, za koga kažu da je mnogo sladak.

Dugogodišnju karijeru nisu pratili skandali sve do razvoda od Ivana Marinkovića. Goca kaže da nema vremena da popravlja greške iz prošlosti.
„Kajanje je luksuz, a ja nisam tip koji voli luksuz. To je danas privilegija. Ima mnogo stvari oko kojih sam napravila grešku, ali i to je deo mog života – kaže Goca“, koja je već nekoliko mjeseci u vezi sa 14 godina mlađim bubnjarem Radomirom Rašom Novakovićem, koji je član njenog pratećeg benda.

Iako su ih paparaci nedavno uslikali zagrljene, pevačica kaže kako neće govoriti javno o svojoj vezi.

„Zaista se trudim da sakrijem svoj život od očiju javnosti. Međutim, to je nemoguće jer ja ne mogu nigde da se sakrijem. Kao što kaže Neda Ukraden: ‘Lakše se švalerišu neke obične žene poput službenica i kasirki nego mi.“ Nažalost, više ne mogu da sakrijem novog dečka, ali i dalje ostajem pri stavu da neću raditi profesionalne fotografije i na taj način davati partneru na značaju,“ kaže mama male Lene.
Iako se posle razvoda, koji joj je bio najteži trenutak u životu, zarekla da nikad više neće stupiti u brak, stvari su se promenile.

„Ja nameravam još tri-četiri puta da se udam, jer mi se to mnogo sviđa (smeh). Volela bih da imam još jedno dete, ali za sada to nije ni blizu izvesnog. Lena jako želi brata ili sestru. Više bi volela sestru jer je devojčica pa je to normalno. I ja bih volela da joj to ispunim“, priznaje Goca.
Pjesmom „Strašilo“ Goca Tržan nastavlja svoju samostalnu karijeru, ali će i dalje raditi sa grupom „Tap 011“.

„Redovno se čujem sa Ivanom i Milanom, koji spremaju novu pesmu koju bi trebalo uskoro da snimimo. Ne može samo da se živi od stare slave jer je takvo tržište. Što se mene tiče, planiram da snimim još jednu fantastičnu pesmu koju mi je uradio Dule Alagić. Ono što sam sebi postavila kao ciljeve za dalje, a ne tiče se karijere, jeste da budem zdrava, da radim na sebi, da se osvestim još više i da me što manje ljudi poznaje“, priča Goca.

Na pitanje da li je, kao u pjesmi, nekada samoj sebi djelovala kao strašilo, kaže:

„Fizički sebi nikada nisam izgledala kao strašilo. Mnogo puta sam se uplašila same sebe i svojih reakcija jer sam izuzetno snažna, temperamentna i umem da budem jako surova kada je neko nepravedan prema meni. Kada me neko učini bespomoćnom i kada treba da se odbranim, tada sam najsurovija“, priznaje Goca.

Ostavi poruku