Bivša supruga poznatog pevača tvrdi da će uskoro na Pinku izneti sve detalje o batinama i maltretiranju koje je od njega doživela tokom 25 godina braka.

Sonja Đorđević Kulijer rešena je da istinu o fizičkom maltretiranju u braku s Mikijem Jevremovićem iznese u „Trenutku istine“. Ona je nedavno na sarajevskom portalu Ekspres otvorila dušu pričajući o batinama koje je tokom 25 godina dobijala od muža, a koji je sada u rijalitiju „Parovi“ na Hepi TV.

Sada je Sonja dodala da ne bi želela da govori o svojoj ćerki Jeleni koja je stala na tatinu stranu te se zahvalila svima koji su na njenoj.

– Zahvaljujem svim ljudima koji su me podržali, jer o nečemu ovakvom sigurno ne bih pisala u svojoj 52. godini. Izazvana nepravdom po ko zna koji put, imala sam potrebu da napokon kažem ono što godinama držim u sebi, posebno izazvana izjavama ćerke, koja je kroz sav užas prolazila zajedno sa mnom, da ju je tata vaspitavao. Odricanje od majke javno, kao što je to uradila Jelena, ne bih komentarisala. Neka onaj gore, koji jedini ima pravo da sudi, svima presudi. Sve je dobro dok ne odlučim da odem u „Trenutak istine“ i ispričam još štošta, a mislim da ću na to biti primorana po Mikijevom izlasku iz rijalitija, zbog izmišljenih priča o meni, koje su mi dobro poznate. Ali, da sam se bilo čega plašila, ne bih se usudila na ovaj korak. Moja savest je čista, a njegova? Sve se da dokazati – napisala je Sonja na sajtu Kurira.

Ostavi poruku