Diva srpskog glumišta Svetlana Ceca Bojković u četvrtak igra poslednju predstavu, a onda ide u Finsku kao žena ambasadora…

– Spremna sam, kada nešto odlučim, ja skačem u vodu. U ranijim godinama ne verujem da bih bila spremna, verovatno bi me još tu nešto vuklo, u mojoj karijeri, u životu, ali sada imam stvarno osećaj da se sve ovo desilo u pravo vreme mog života, rekla je Svetlana Bojković za Puls.

Glumica će sa suprugom Slavkom Kruljevićem, našim ambasadorom utoj zemlji živeti naredne četiri godine. Ona će 9. februara odigrati svoju poslednju predstavu iz redovnog repertoara „Ateljea 212“, a posle toga putuje u Helsinki u novi život. Kako joj kaže, bez glume apsolutno može da zamisli život, a u Finsku kreće sa blagoslovom ćerke, Katarine Žutić:

– Pa ja nisam tipična glumica, ja nisam jedna od onih koje kažu „ja ću da umrem, ja ću da svenem“ ako ne glumim. Ja sam se bacila iz velike ljubavi u mladosti u svet pozorišta i glume koji volim, cenim, obožavam, ali sam zbog nje prospustila mnogo lepih sadržaja u životu za koje sam takođe otvorena. Još uvek radoznala! Idem sa ćerkini blagoslovom.

Ostavi poruku