Pevač Aca Lukas i njegova supruga Sonja doživeli su temperaturni šok nakon što su se juče vratili u Beograd sa odmora. Naime, supružnici su proveli deset dana u sunčanom Tajlandu, gde je temperatura 30 stepeni, a vratili se u Srbiju na minus 10!

Avion iz Istanbula kojim je trebalo da sleti bračni par sa ćerkom Viktorijom kasnio je pola sata. Svi koji su čekali svoje drage osobe su bili nervozni, što zbog kašnjenja aviona, što zbog mećave koja je juče zadesila Beograd. Mamu je strpljivo iščekivala Sofija, Sonjina ćerka iz prvog braka. I napokon, avion je sleteo.
– Evo ga Lukas – povikali su prisutni. I stvarno su bili oni! Aca je kao pravi džentlmen nosio kofere, dok je Sonja u naručju držala Viktoriju. Vidno preplanuli, sa naočarima na licu, razlikovali su se od ostale mase. Ipak, Lukas je bio nervozan, da li zbog podužeg puta, da li zbog nevremena, ne znamo, ali je bio vidno neraspoložen. Videvši naše novinare, pevač je osuo paljbu po njima, počeo da ih vređa i tera sa aerodroma.
– J*** vas bog, ko vas je poslao ovde! Taksisti kao stenice – gunđao je Lukas i nastavio da psuje. Sve vreme se okretao, gledajući kako da pobegne i ne bude uslikan, ili se jednostavno našao u čudu. To nas i ne iznenađuje, ipak se šokirao videvši vremenske nepogode u domovini.

– Ostavite me na miru – uzviknuo je, nakon čega se uputio ka izlazu. A ispred su ga čekala dva automobila. U jedan su ušli on, Sonja, mala Viktorija i Sofija, dok je drugi bio rezervisan samo za prtljag.

Od dela za preuzimanje prtljaga, Acu Lukasa, Sonju i njihovu mezimicu Viktoriju pratilo je aerodromsko obezbeđenje. Mozda je popularni pevač hteo da prođe nezapažen, ali mu to nikako nije pošlo za rukom.

Ostavi poruku