Nakon što smo pre dva dana ekskluzivno objavili da se Mima Karadžić oženio davne 1992, ilustrujući tu informaciju i fotografijom sa njegovog venčanja, sada vam predstavljamo sveže slike njegove bivše supruge Sunčice Đurić!

Naš paparaco „overio“ je bivšu gospođu Karadžić ispred jedne državne firme, u trenutku kada je izlazila iz te ustanove, u čijem marketingu je zaposlena!

Pored novih ekskluzivnih fotografija, naš list došao je i do saznanja o tome kako je sklopljen i okončan brak poznatog glumca i bivše glumice.

– Sunčica i Mima uzeli su se iz ljubavi i bili su u braku dve i po godine. U početku su živeli na Vračaru, da bi zatim otputovali u Australiju, gde su proveli devet meseci. Po povratku iz „zemlje kengura“, njih dvoje živeli su još nekoliko meseci na Dorćolu, da bi se ubrzo razveli. Razlog za razvod nije bio poseban, jednostavno, emocije su nestale i njih dvoje su odlučili da stave tačku na brak i nastave svako svojim putem – otkriva naš izvor, koji je odlično upućen u život bivšeg bračnog para.

– Kako je vreme odmicalo, Karadžić je bivao sve uspešniji glumac, ali se posle nije ženio. S druge strane, Sunčica je 1994. diplomirala glumu na FDU u klasi profesora Branka Jeftanovića, ali vrlo brzo je shvatila da su joj sva vrata, bar što se tiče uloga, zatvorena. U to vreme, bila je član pozorišta u Prištini, ali kako nije pripadala nijednom klanu niti je želela da traži uloge, okrenula se sasvim novom životu. Šuškalo se među glumcima da joj je navodno Mima zatvorio sva ta vrata, pa je bila primorana da se bavi drugim poslom. Danas je srećno udata, ima četvorogodišnju ćerkicu Anđelu i bavi se marketingom u „Starom DIF-u“. Svi koji prate rad te ustanove mogu je videti svakoga petka kao gosta Studija B, gde promoviše sport – kaže naš sagovornik.

U želji da čujemo komentar Mime Karadžića, pozvali smo „večitog neženju“, koji do zaključenja ovog broja nije želeo da da bilo kakvu izjavu. S druge strane, Sunčica Đurić je potvrdila naša saznanja o svom prethodnom braku.

– Tačno je da sam bila udata za Mimu, ali to je sve što ću reći – rekla je gospođa Đurić.

Podsećanja radi, Mima i Sunčica venčali su se 21. novembra 1992, a svedoci su im bili glumac Žarko Laušević i dramaturg Hajdana Baletić, široj javnosti poznatija po ulozi male Jevrejke koja Popaja (Dragana Nikolića) doziva iz bureta u filmu „Balkan ekspres“. Inače, Mima je pre nekoliko dana u jednom intervjuu izjavio da nikada nije bio oženjen, što se pokazalo kao netačno.

Ostavi poruku