Након што смо пре два дана ексклузивно објавили да се Мима Караџић оженио давне 1992, илуструјући ту информацију и фотографијом са његовог венчања, сада вам представљамо свеже слике његове бивше супруге Сунчице Ђурић!

Наш папарацо „оверио“ је бившу госпођу Караџић испред једне државне фирме, у тренутку када је излазила из те установе, у чијем маркетингу је запослена!

Поред нових ексклузивних фотографија, наш лист дошао је и до сазнања о томе како је склопљен и окончан брак познатог глумца и бивше глумице.

– Сунчица и Мима узели су се из љубави и били су у браку две и по године. У почетку су живели на Врачару, да би затим отпутовали у Аустралију, где су провели девет месеци. По повратку из „земље кенгура“, њих двоје живели су још неколико месеци на Дорћолу, да би се убрзо развели. Разлог за развод није био посебан, једноставно, емоције су нестале и њих двоје су одлучили да ставе тачку на брак и наставе свако својим путем – открива наш извор, који је одлично упућен у живот бившег брачног пара.

– Како је време одмицало, Караџић је бивао све успешнији глумац, али се после није женио. С друге стране, Сунчица је 1994. дипломирала глуму на ФДУ у класи професора Бранка Јефтановића, али врло брзо је схватила да су јој сва врата, бар што се тиче улога, затворена. У то време, била је члан позоришта у Приштини, али како није припадала ниједном клану нити је желела да тражи улоге, окренула се сасвим новом животу. Шушкало се међу глумцима да јој је наводно Мима затворио сва та врата, па је била приморана да се бави другим послом. Данас је срећно удата, има четворогодишњу ћеркицу Анђелу и бави се маркетингом у „Старом ДИФ-у“. Сви који прате рад те установе могу је видети свакога петка као госта Студија Б, где промовише спорт – каже наш саговорник.

У жељи да чујемо коментар Миме Караџића, позвали смо „вечитог нежењу“, који до закључења овог броја није желео да да било какву изјаву. С друге стране, Сунчица Ђурић је потврдила наша сазнања о свом претходном браку.

– Тачно је да сам била удата за Миму, али то је све што ћу рећи – рекла је госпођа Ђурић.

Подсећања ради, Мима и Сунчица венчали су се 21. новембра 1992, а сведоци су им били глумац Жарко Лаушевић и драматург Хајдана Балетић, широј јавности познатија по улози мале Јеврејке која Попаја (Драгана Николића) дозива из бурета у филму „Балкан експрес“. Иначе, Мима је пре неколико дана у једном интервјуу изјавио да никада није био ожењен, што се показало као нетачно.

Ostavi poruku