Za juče je ponovo bilo zakazano suđenje Maji Nikolić i Milošu Bojaniću zbog govora mržnje nakon što je već jednom otkazano zbog Miloševe bolesti…

… i naravno, na suđenju se opet pojavila Maja Nikolić, ali ne i Miloš Bojanić. Ovoga puta Miloš je rekao da se tek vratio iz Amerike i da mu poziv za sud navodno nije ni stigao.

Za razliku od prošlog puta kada je Maja pričala čak i previše i slučaju, ovoga puta verovatno po savetu advokata Maja nije želela da priča o slučaju ali je odgovorila na pitanje kakav je njen stajling za suđenje?

– Neukusno je da pričam o tome, pa nije ovo teatar ili rijaliti šou, zna se kako se oblači za suđenje, farmerke ili šta god jednostavno. Mislim sad treba da pričam koje mi je marke bunda kojom idem na sud, strašno, rekla je Maja za „Exkluziv“.

Njen advokat je rekao kako im ovo odlaganje uopšte ne odgovara iz prostog razloga jer su sigurni u pobedu i pozitivan ishod. Ali sve nam se čini da Miloš uopšte nema nameru da se pojavi na ovom suđenju, s obzirom da je suđenje odloženo za mart, videćemo koji će razlog opet smisliti Bojanić, prenosi Puls.

Ostavi poruku