Popularna glumica je izgleda ponovo u nevolji. Viđena je kako se crvenog nosa sporo kreće i jedva govori, vidno pod uticajem opijata.

Lindzi Lohan je konstantno u problemima sa zakonom! Osim što je dadilja tuži jer je umalo pregazila autom, glumica se izgleda ponovo odala narkoticima. Već je dva puta bila uhapšena zbog posedovanja kokaina, a nekoliko puta je bila na raznim rehabilitacijama i odvikavanjima od droge. Uprkos tome, izgleda da se nije rešila starih navika. Glumica je viđena na jednoj žurci gde, prema rečima svedoka, nije mogla sama da stoji niti hoda.

– Nekoliko puta je na kratko išla u toalet sa nepoznatim muškarcem. Kad bi se vratili, Linzi se smeškala, a nos joj je bio crven. Celo veče je pila vodu, ali izgledalo je kao da je bila pod uticajem nečega, tvrdi svedok koji je glumicu opazio u jednom hotelu, prenosi 24sata.hr.

– Nije mogla razgovetno da govori i trebala joj je pomoć pri hodanju, rekao je drugi svedok, dok još jedna osoba tvrdi da je glumica to veče izgledala očajno.

Lindzi se nedavno fotografisala i za Plejboj, koji je prodat u rekordnom broju primeraka. Njen otac je zbog toga ponosan na nju. Nažalost, zbog stalnih problema sa zakonon, glumica je izgubila je glavnu ulogu u filmu o porno zvezdi Lindi Lovlejs.

Lindzi-Lohan-se-ponovo-drogira

Ostavi poruku