Od smrti Željka Ražnatovića Arkana, Ceca nije predstavila „svog čoveka“ javnosti, a diplomatski je odgovarala na pitanja o ljubavi pa i o vezama sa manekenima sa kojima su je povezivali. Međutim, jedan bivši rukometaš bi izgleda mogao da bude predstavljen svetu nakon što pevačici istekne zatvorska kazna koju izdržava u svojoj kući.

Ceca je navodno već dva meseca u vezi sa bivšim rukometašem Aleksandrom, inače bliskim prijateljem Vladimira Mandića koji je nedavno bio u noćnoj poseti pevačici.

– Ceca i Saša se poznaju nekoliko godina, ali su ljubavne varnice između njih sevnule pre nešto više od dva meseca, kad je došao u njenu kuću u Ljutice Bogdana u društvu zajedničkih prijatelja. On odavno ne igra rukomet, živi na relaciji Beograd-Beč, u Austriji vodi privatni biznis, i ima 39 godina. Svojevremeno je bio u kratkoj vezi s Katarinom Rebračom, ali se nikada nije eksponirao, rekao je neimenovani izvor za Kurir.

Kako prenosi spomenuti list, par bi trebalo da otputuje u neku egzotičnu zemlju čim 22. februara Ceci istekne kazna. Navodno će joj Saša biti i stalni pratilac ne koncertima koje uveliko planira.

Ostavi poruku