Отац Ејми Вајнхаус побунио се због чињенице да је Жан Пол Готје користио имиџ његове преминуле ћерке како би продао одећу. Мич Вајнхаус је путем Твитера осудио ревију познатог дизајнера на којој су манекенке личиле на покојну Ејми.

Модни креатор Жан Пол Готје недавно је представио колекцију гардеробе инспирисану имиџом Ејми Вајнхаус. Он је замислио да модели, међу којима је био и Андреј Пејић, одају почаст певачици.

Међутим, његова намера није наишла на позитивне реакције породице Вајнхаус. Звездин отац Мич оставио је поруку на Твитеру у којој наводи: „Не подржавамо колекцију Жан Пол Готјеа. Урађена је без укуса. Породица се узнемирила када је видела те призоре. То је за нас био велики шок. Ми и даље оплакујемо њен губитак.“

Андреј Пејић на ревији

Бивши таксиста је истакао да му се не допада што је дизајнер спровео своју замисао у дело без тражења дозволе од Ејмине породице. Он сматра да је његова ћерка представљена на погрешан начин, јер су неке од манекенки пушиле на писти и изгледале узнемирујуће.

Коментарима Ејминог оца придружила се и њена пријатељица Кели Озборн која је написала: „Иако је Готје желео да ода почаст мојој пријатељици и светској икони, то је учинио на веома себичан начин и без укуса.“

 

 

Ostavi poruku