Gotovo!
Rukomet je tema broj jedan u Srbiji, ali ne i za Mariju Karan. Ona je nedavno raskinula četvoromesečnu vezu s bivšim rukometašem Petrom Kapisodom, jer se zaljubila u jednog beogradskog hotelijera (ime poznato redakcijiKurira). I to oženjenog!

Glumica je u Kotoru proslavila Novu godinu sa svojim tadašnjim šest godina starijim dečkom, ali to je bio i kraj njihove romanse. Već za srpsku Novu godinu bila je sa drugim. I, kako kaže njena bliska prijateljica, baš uživa.

– Mariju i njenog novog momka skoro svako veče možete sresti u nekom od beogradskih restorana. Uglavnom su u većem društvu, a ona često nosi periku na glavi. Njen dečko ne pokušava da se maskira iako je oženjen. Nedavno su viđeni u društvu Milana Popovića, verenika hrvatske pop zvezde Severine Vučković, a osim njega, kao paravan za susrete koriste i ostale zajedničke poznanike i prijatelje – otkriva glumičina drugarica.

Pitali smo Mariju da li beogradski biznismen namerava da se razvede, ali ona u prvom momentu nije znala šta da nam odgovori.

Posle nekoliko sekundi ćutanja je izgovorila: „Nemam komentar“, da bi potom zatražila da joj pitanje pošaljemo porukom. To smo i učinili, ali do zaključenja ovog broja nije nam uzvratila SMS.

Ostavi poruku