Фолк пјевачица и однедавно „ЦНН звезда“ Гога Секулић запуцала је топлије крајеве да одмори и душу и тијело од напорне радне сезоне. Своје утиске са Тајланда гдје је прославила Кинеску Нову годину као и фотографије подијелила је са нама!

„После два радна дочека, кинеску Нову годину дочекала сам одмарајући и уживајући на Тајланду. Прошла година ми је заиста била напорна, издала сам албум и дует, имала много наступа широм земље и иностранства, и хитно ми је био потребан одмор. Тајланд је деловао као најбоља опција, и заста сам презадовољна избором, јер је овде предивно. Људи су изузетно љубазни и фини, а и уживам у томе да упознајем њихову културу и обичаје“, рекла је Гога и додала да након што је обишла све дискотеке, дошло је вријеме за излежавањена плажи:

„Првих неколико дана обишла сам и све популарне клубове и дискотеке, али како сам овде дошла да се одморим, сад више уживам у лешкарењу, испијању коктела на плажи и ћаскању са пријатељима.“

Гога је похвалила тајландске масаже, а за око су јој „запели“ и на тамошњи трансвеститима.

„Одсела сам у хотелу Карон Беацх који се налази на плажи и заиста уживам у свему што Тајланд пружа, и могу да потврдим да приче о њиховим масажама нису прецењене, већ је заиста истина да су спектакуларне и да изузетно пријају. Интересантно ми је и то што на сваком кораку можете да видите трансвестите који толико добро изгледају да је некада изузетно тешко препознати их“, одушевљена је Гога.

Ostavi poruku